Україна, Київ Кільцева дорога, 4-Б
UA | RU

Чому каталізатор все частіше замінюють на польський стронгер AWG?

На сьогоднішній день від багатьох автолюбителів можна почути, що вони змінили каталізатор на стронгер. І найхарактерніше, що вони ж вихваляють своє рішення, але до ладу не пояснюють: у чому ж заслуга такої заміни. Щоб відповісти на це питання, потрібно розкрити деякі поняття та їх властивості.

Стронгери - що це таке і що він являє собою?

Почему <a style= катализатор все чаще заменяют на польский стронгер AWG? - Фото №1" src="/uploads/news/pochemu-zamenjajut-katalizator-na-stronger-awg-1.jpg" title="Чому каталізатор все частіше замінюють на польський стронгер AWG? - Фото №1" />

Стронгери в народі називається обманкою. Стронгери (пламегасники) використовують замість каталізаторів. По-перше, така заміна є актуальною силою екологічної чистоти, хоча, напевно, це питання стоїть на останньому місці сучасного водія. По-друге, рівень шуму, що важливіше, ніж якась екологія. Завдяки стронгерам знижується ступінь шуму та покращується якість поїздки.

Чому саме стронгер awg?

Заміна каталізатора на стронгер ще не говорить про те, що людина зробила правильний вибір. І знову постає питання: «чому»? Китайські чи турецькі версії пламегасників, якими завалені ринки, ніколи не принесуть користі, а скоріше, навпаки, завдадуть шкоди. Технологія виробництва дешевого обладнання не дотримується встановлених норм. Корпус стронгера в обов'язковому порядку має бути двошаровим з метою гасити коливання внутрішнього пласта зовнішнім, інакше сам корпус від різкого до нього напливу звукової хвилі видаватиме шуми, що нагадують деренчання консервної банки. Матеріал виробу, на який відбувається заміна каталізатора, зобов'язується бути антикорозійним і мати високі показники щодо взаємодії з високими температурами.

Почему  катализатор все чаще заменяют на польский стронгер AWG? - Фото №2

Дотримуючись цих вимог при виготовленні глушника, логічно, що ціна такого пристрою не буде низькою. Але, в будь-якому випадку, навіть найдорожчий пламегасник у рази дешевший за каталізатор.

Стронгер awg від польського виробника відповідає всім показникам, необхідним для оптимальної подорожі.

Оптимізація поїздки за допомогою пламегасника awg.

Крім звукових факторів, є інша проблема: відсутність можливості розвинути високу швидкість, незважаючи на те, що параметри машини дозволяють це зробити. Неприємним моментом є колектор розігрітий до червоного кольору в нічний час. У принципі, перераховувати казуси можна нескінченно. Але саме ці казуси і створюють збитки, включаючи купівлю нового колектора і те, якщо не постраждали й інші складові автомобіля. Крім цього, автолюбителі постійно щось докуповують, щоб поліпшити функціональність своєї машини. Матеріал стронгера awg – це жаростійка, алюмінізована антикорозійна сталь, товщина якої 1,5 мм.

Стронгеру цієї моделі не властиво видавати сторонні звуки, незважаючи на те, що для їх виникнення існує ряд причин у вигляді вихлопних газів, що б'ються об нього. каталізаторами. Виробник своєму споживачеві пропонує широкий вибір моделей стронгерів:

  • AWGPOLONEZ50-300, де 50 – ширина, а 300 – довжина (мм). Універсальна модель приблизно в 8 разів дешевше за каталізатор, а насправді раз в 100 краще;
  • AWGPOLONEZ55-300 (орієнтир за цифровими значеннями аналогічний попередньому варіанту);
  • AWGPOLONEZ45-300. До цього резонатора можна підібрати допоміжні елементи, наприклад, резонатор з діагоналлю 45 мм і завдовжки від 331 до 333 мм; гофру із шириною ідентичною діаметру стронгера та довжиною – 150 мм.

І інші види стронгерів, які відрізняються між собою лише діаметром та довжиною, якість – незмінна.

Підпишіться на розсилку